

Agenda

Locality Board - Meeting in Public

Date:	3 rd July 2023
Duit.	0 0019 2020

Time: 4.00 pm – 6.00 pm

Venue: Microsoft Teams Chair: Cllr O'Brien

ltem No.	Time	Duration	Subject	Paper/ Verbal	For Approval/ Discussion/ Information	By Whom			
1.	4.00 – 4.05	5 mins	Welcome and apologies	Verbal	Information	Chair			
2.			Declarations of Interest	Paper	Information	Chair			
3.			Minutes of previous meeting held on 5 th June 2023	Paper	Approval	Chair			
4.			Public Questions	Verbal	Discussion	Chair			
	Place Based Lead Update								
5.	4.05-4.15	10 mins	Key Issues in Bury	Paper	Discussion	Lynne Ridsdale			
6.	4.15-4.25	10 mins	Operating model of Bury Integrated Care Partnership	Presentation to be given at the meeting	Discussion	Will Blandamer			
7.	4.25-4.35	10 mins	Draft response to GM ICB Joint Forward Plan	Paper	Discussion	Will Blandamer			
Integrated Delivery Collaborative Update									
8.	4.35-4.45	10 mins	Chief Officer's Update Report	Paper	Discussion	Kath Wynne- Jones			
9.	4.45-4.55	10 mins	Population Health Board and Health Inequalities	Paper	Discussion	Jon Hobday			
10.	4.55-5.05	10 mins	Primary care blueprint	Verbal	Discussion	Mark Beesley			
11.	5.05-5.15	10 mins	Primary Care Recovery and Transformation	Presentation	Information	Zoe Alderson			
	'Quadruple Aims' Updates								
12.	5.15-5.25	10 mins	Strategic Finance Group Update	Paper	Discussion	Sam Evans			
13.	5.25-5.35	10 mins	System Assurance Committee	Paper	Information	Catherine Jackson			



14.	5.35-5.45	10 mins	Strategic Workforce	Paper	Information	Kath Wynne- Jones		
15.	5.45-5.55	10 mins	Population Health & Wellbeing	Minutes of meeting attached	Information	Jon Hobday		
16.	5.55-6.00 5 mins (for all)		Performance Framework	Paper	Discussion	Will Blandamer		
17.			PCCC Chair's Highlight Report	Verbal	Information	Zoe Alderson		
18.			Clinical & Professional Senate	Verbal	Information	Dr Kiran Patel		
Closing Items								
19.	6.00-6.05	5 mins	Any Other Business	Verbal	Information	All		

Date and time of next meeting

Monday, 7th August 2023 at 4.00 pm to be held in person – propose to cancel Monday, 4th September 2023 at 4.00 pm via Microsoft Teams

If you wish to attend this meeting, please contact the Bury Corporate Team at; <u>gmicb-bu.corporateoffice@nhs.net</u> If you would like to ask a question of the Bury Locality Board, please submit it by **email to** <u>gmicb-</u> <u>bu.corporateoffice@nhs.net</u> **no later than 28 June 2023 at 12 noon.** Questions received after this time will be taken to the following meeting.

Please note that due to the limited time we have, we cannot respond to public questions within the Locality Board meeting. We will acknowledge all the questions we receive and will respond to them formally in writing within 20 days.